CAM leest geen informatie over mijn PC-onderdelen

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

In sommige gevallen kan CAM je PC-onderdelen helemaal niet uitlezen of kan het bepaalde belangrijke details van je onderdelen niet lezen. Dit kan verschillende redenen hebben die hieronder worden vermeld:

• Het onderdeel is onlangs uitgebracht
  • Het onderdeel dateert van ver vóór CAM (bijzonder oude onderdelen)
  • Het onderdeel voldoet niet aan de OEM-specificatie en verschaft geen technische gegevens zoals zijn OEM-tegenhanger

Als je onderdeel onlangs is uitgebracht of dateert van vóór CAM, neem dan contact op met ons klantenservice team met de details over alle technische details van het onderdeel (modelnummer, fabrikant, chipset-serie, enz.). We zullen onderzoeken of we deze onderdelen in onze CAM-software kunnen opnemen.

Als je component wordt uitgelezen door CAM, maar sommige gegevens niet worden weergegeven, zoals bijvoorbeeld GPU-belasting of ventilatortoerental, kan dit komen doordat het product afwijkt van de OEM-specificatie.

Dit kan helaas niet worden opgelost, omdat de systemen die we gebruiken voor het controleren van deze gegevens deze informatie mogelijk niet nauwkeurig of helemaal niet kunnen lezen. Neem contact op met onze klantenservice voor hulp als je hierover vragen hebt.