Veelgestelde vragen over de NZXT Capsule-microfoon

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Ondersteunt de NZXT Capsule XLR-aansluitingen?

Deze microfoon is aangesloten op je systeem via een USB Type-A naar USB Type-C-connector. Deze ondersteunt geen XLR-connectoren.

Kan ik de NZXT Capsule met elke microfoonstandaard gebruiken?

Onze microfoon is compatibel met alle microfoonstandaards die zijn uitgerust met ¼” en ⅜” schroefdraad. ⅜” microfoonstandaards worden aangesloten via de meegeleverde ¼” tot ⅜” adapter.

Welke microfoonopnamepatronen ondersteunt de NZXT Capsule?

De Capsule ondersteunt alleen cardioïde patronen en is niet omschakelbaar naar andere patronen. Dit product is ontworpen met gaming en streaming in gedachten. In dit domein komen cardioïde patronen het meest voor. Hieronder zie je een voorbeeld van een cardioïde patroon.

Kan ik elke USB-kabel gebruiken met de NZXT Capsule?

Ja, dat kan! Heb je een USB-kabel van Type-A naar Type C met isolatiekous? Het staat je vrij om deze te gebruiken, maar controleer wel of de kabel USB-gegevensoverdracht ondersteunt. Veel kabels op de markt zijn alleen voor voeding bedoeld, zoals voor het opladen van een mobiel apparaat.

Hoe kan ik de NZXT-capsule dempen?

Hiervoor kun je op de versterkingsknop op de microfoon drukken. Dit is de bovenste knop als de microfoon rechtop staat. Dit is de onderste knop als de microfoon ondersteboven staat.

Kan ik het lampje op de microfoon uitschakelen?

Je kunt het lampje niet uitschakelen omdat deze indicator aangeeft of je microfoon actief of gedempt is. Wit geeft aan dat je microfoon actief is en rood geeft aan dat de microfoon inactief is.

Waarom kan de knop voor het aanpassen van de versterking niet worden geblokkeerd?

Dit is een bewuste ontwerpkeuze. Wij vinden dat je audio het beste instelt door je opnamen actief te testen terwijl de versterking aanpast.

Waar is de NZXT-capsule van gemaakt?

De capsule bestaat uit een aluminium behuizing met PC-/ABS-componenten.

Heeft de NZXT Capsule een audiodoorvoer?

Ja, deze heeft een ingebouwde 3,5 mm aansluiting voor doorvoer naar een compatibel audioapparaat.

Wat is het gewicht van de NZXT-capsule?

Totaal gewicht met standaard: 883 g

Zonder standaard: 314 g

Hoe groot is de NZXT-capsule?

Totale afmetingen met standaard: 115 x 131,3 x 252,8 mm

Zonder standaard: 60 x 65,1 x 170,2 mm

Wat is de bemonsteringsfrequentie van de NZXT Capsule?

24-bit/96kHz