De NZXT Capsule-microfoon installeren

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Bij het installeren van je nieuwe NZXT Capsule stelt je PC deze mogelijk niet automatisch in als het hoofdopnameapparaat. In dit artikel leggen we uit hoe je je microfoon instelt voor gebruik met je PC.

Ga eerst naar de taakbalk in de rechterbenedenhoek van je bureaublad en klik met de rechtermuisknop op het audiopictogram. Vanaf hier moet je Geluidsinstellingen openen uit het pop-upmenu selecteren.

Hierna verschijnt er een nieuw venster; druk op de knop Configuratiescherm geluid rechtsboven in dit nieuwe venster.

Er verschijnt een nieuw venster, vanaf hier moet je naar het tabblad Opnemen gaan en de NZXT USB MIC in de lijst met apparaten zoeken. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de microfoon en selecteer Als standaardapparaat instellen. Druk zodra je dit hebt geselecteerd op OK onderaan het venster.

Nu is je microfoon ingesteld als het standaard opnameapparaat voor je PC. Alle toepassingen die het standaard audioapparaat in Windows gebruiken, werken nu automatisch met je microfoon. Als je applicatie audio-instellingen heeft afwijkend van Windows, zoals Discord, Zoom of Google Meet, wijzig dan de audio-instellingen binnen die applicatie van tevoren om hoofdpijn te vermijden.