Driver opnieuw installeren voor de NZXT Capsule-microfoon

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Bij problemen met je NZXT Capsule-microfoon adviseren we om de driver te verwijderen en Windows toestemming te geven om een nieuwe driver te installeren. Zo kun je eventuele problemen met opnemen of apparaatherkenning binnen Windows oplossen. Ga naar de Windows 10 zoekbalk en zoek naar Apparaatbeheer. Open vervolgens de eerste applicatie uit de lijst.

Bij het openen van Apparaatbeheer verschijnt een nieuw venster. Je moet op zoek naar de selectie Geluid, video en game-controllers. Klik op deze sectie en zoek de NZXT USB MIC, klik vervolgens met de rechtermuisknop op de microfoon en selecteer Apparaat verwijderen.

Er verschijnt een nieuw venster, klik op ‘Verwijderen’

Dan zie je de NZXT USB MIC verdwijnen uit de lijst met apparaten. De driver wordt opnieuw geïnstalleerd als je je PC en Windows opnieuw opstart. Het is raadzaam contact op te nemen met onze klantenservice als je probleem hiermee niet is opgelost.