Waarom werkt het display of de pomp van mijn Kraken Z53/Z63/Z73 niet?

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Als je Kraken Z63 of Z73 oververhit is of het display niet werkt, controleer je eerst of de koeler zichtbaar is in onze CAM-software. Als het product niet zichtbaar is in CAM gaat het om een apart probleem met de herkenning. De koeler werkt alleen volledig als Windows en CAM een koeler herkennen bij het opstarten van de PC. Raadpleeg de onderstaande gids voor herkenningsproblemen zoals deze:

Mijn door CAM-software aangestuurde apparaat wordt niet herkend

Als je koeler nu wordt herkend in CAM, maar nog steeds oververhit raakt, kan dit betekenen dat de hoofdstroomkabel niet goed in de koeler is gestoken. Hoewel de hoofdvoedingskabel is gecodeerd om te voorkomen dat hij achterstevoren wordt ingebracht, kunnen klanten deze soms geforceerd insteken. Je kunt controleren of je kabel correct is geplaatst door na te kijken of de uiterst rechtse pen op de hoofdvoedingskabel ongebruikt is. Dit is de kant waar de kabel naartoe wijst wanneer deze op de koeler is aangesloten.

Neem contact op met onze klantenservice als de pomp van je koeler nog steeds niet werkt nadat je hebt gecontroleerd of deze kabel goed is aangesloten.