VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE NZXT H1 MINI ITX

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

De NZXT H1 case is één van onze meest recente toevoegingen aan de H-serie met een zeer compacte benadering van de nieuwste Small Form Factor builds. Hieronder zullen we enkele veelgestelde vragen over de H1 behandelen om de overgang naar Small Form Factor builds zo soepel mogelijk te laten verlopen. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor hulp als je vraag niet aan bod komt in deze veelgestelde vragen.

Wordt de 140 mm AIO meegeleverd bij de door CAM-software bestuurde NZXT H1?

De meegeleverde AIO is geen door CAM-software aangestuurd product. De koeler wordt aangestuurd door het BIOS van je moederbord. De 4-pens PWM-connector van de meegeleverde 140 mm AER P statische drukventilator wordt aangesloten op je CPU_FAN en de 3-pens pomptachograaf wordt aangesloten op een SYS_FAN-connector. Je moet het BIOS van het moederbord invoeren om de ventilatorcurves voor deze verbindingen aan te passen.

Heeft de meegeleverde 140 mm AIO onderhoud nodig?

Onze 140 mm AIO heeft geen onderhoud nodig, omdat de warmteafgifte dankzij het ontwerp laag is en daardoor het koelmiddel voor een langere periode in het gesloten circuit wordt vastgehouden. Bijvullen is niet nodig. We adviseren je om het systeem regelmatig te reinigen om stofophopingen te voorkomen die de luchtstroom naar de koeler kunnen belemmeren.

Wordt de 650W PSU meegeleverd met de door CAM-software bestuurde NZXT H1?

De H1 650W PSU is geen door CAM-software aangestuurd product, het is dus niet zichtbaar of bestuurbaar binnen onze CAM-software.

Is een PSU van 650 W voldoende krachtig voor de nieuwe GPU's uit de 30-serie van NVIDIA?

Dit is afhankelijk van het model van de kaart uit de 30-serie. Voor de RTX 3090 en RTX 3080 geldt een minimum-vermogensvereiste van 750 W. Hierdoor kan de H1 die modellen niet aandrijven. De RTX 3070 kan met zijn minimum-vermogensvereiste van 650 W door de H1 worden ondersteund.

Zal NZXT in de toekomst een variant van de H1 met een hoger vermogen aanbieden?

Hiervoor hebben we op dit moment geen plannen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief op NZXT.com voor updates over toekomstige NZXT-producten.

Kan de meegeleverde PSU worden gewisseld met SFX-L-voedingen van derden?

Ja, dit is mogelijk, maar alleen als de PSU een reeks specifieke afmetingen heeft. Het formaat 125 mm (L) x 125 mm (B) x 63,5 mm (H) wordt ondersteund voor alle andere Small Form Factor PSU's.

Is het mogelijk om meer SATA-verbindingen aan deze PSU toe te voegen?

Dit is mogelijk, maar vanwege het ontwerp van deze case en afhankelijk van je build is er mogelijk geen ruimte voor extra kabellengte of montage van meer 2,5-inch opslagapparaten.

Van welke generatie is de meegeleverde uitbreidingskaart?

De meegeleverde uitbreidingskaart is PCIe Gen 3.0.

Zijn mijn PCIe Gen 4.0-moederbord en GPU nog steeds compatibel met de H1?

Deze onderdelen zijn nog steeds compatibel na een kleine aanpassing aan je BIOS-instellingen. Bij de meeste moederborden gebeurt dit automatisch. Als je geen beeldscherm van je GPU krijgt, moet je de snelheid van je PCIe-sleuven in het BIOS met de hand aanpassen naar PCIe Gen 3.0. Dit kan voor de meeste Intel-builds worden gedaan, aangezien de meeste Intel-CPU's een geïntegreerde grafische kaart hebben waarmee je zonder GPU toegang tot het BIOS kunt krijgen. Voor AMD-builds moet je een PCIe Gen 3.0 GPU gebruiken voor toegang tot het BIOS om deze aanpassing uit te voeren als je AMD-CPU geen geïntegreerde grafische kaart heeft.

Is NZXT van plan een PCIe Gen 4.0 uitbreidingskaart aan te bieden?

Hiervoor hebben we op dit moment geen plannen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief op NZXT.com voor updates over toekomstige NZXT-producten.

Door een uitbreidingskaart van welke lengte kan ik de meegeleverde PCIe Gen 3.0 uitbreidingskaart vervangen?

De totale lengte van de uitbreidingskaart bedraagt 254 mm.

Waarom zijn er twee verschillende formaten voor de GPU? Welke GPU's passen in de H1?

Er kan een ruimtegebrek bestaan in de H1 case, afhankelijk van bepaalde afmetingen van je GPU. Deze afmetingen zijn de volgende:

• Afmetingen - 305 mm (L) x 128 mm (B) OF 265 mm (L) x 145 mm (B)
  • Dikte/diepte - tot 2,5 sleuven (50 mm)

Een GPU met afwijkende afmetingen kan mogelijk nog wel passen, maar hiervoor moet je mogelijk het luchtfilter verwijderen of aanpassingen aan het frame aanbrengen. We raden af om het luchtfilter te verwijderen, omdat stofophopingen in je GPU moeilijk te reinigen zijn. Bovendien kunnen eventuele aanpassingen aan de NZXT H1 je garantie ongeldig maken.

Is het mogelijk zijn om een luchtkoeler te gebruiken in plaats van een AIO?

Ja, dit is mogelijk, maar is niet getest door NZXT, dus de compatibiliteit is niet aangetoond. Volgens ons passen de meeste Small Form Factor CPU-luchtkoelers als slechts één ventilator in de AIO-montagebeugel wordt geplaatst. Dit is niet helemaal gegarandeerd, aangezien deze case is ontworpen voor de 140 mm AIO die in de H1 is geïntegreerd.

Zijn de voor- en achterpanelen uitwisselbaar?

Deze panelen zijn niet uitwisselbaar aangezien er een ander montagesysteem is voor voor- en achterpanelen.

Biedt NZXT een frontpaneel met mazen voor de NZXT H1?

Hiervoor hebben we op dit moment geen plannen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief op NZXT.com voor updates over toekomstige NZXT-producten.

Is het mogelijk om een RGB-verlichtingsapparaat toe te voegen aan de NZXT H1?

Onder het voorpaneel is ruimte voor enkele ledstrips. Deze moeten wel worden gevoed door het moederbord omdat er niet voldoende ruimte in de H1 is om ze aan te sluiten op onze NZXT RGB & Fan Controller.