Waarom werkt mijn muis-/toetsenbordinvoer in het spel niet meer als ik NZXT CAM gebruik?

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Als je muis- of toetsenbordinvoer wordt geblokkeerd tijdens het spel, vooral nadat je op je sneltoets hebt gedrukt om de overlay-instellingen te wijzigen (standaard ctrl+o), kan dit worden veroorzaakt door een conflict met je sneltoets of met een overlay van een derde partij. Ga naar Instellingen -> Overlay en wijzig de sneltoets om eventuele sneltoetsconflicten op te lossen.

Als het probleem niet is opgelost na het wijzigen van je sneltoets adviseren we je om overlays van derden uit te schakelen, omdat deze mogelijk in strijd zijn met CAM. Uplay- en Origin-overlays zijn bekende overlays die problemen veroorzaken. Je kunt de CAM-overlay helemaal uitschakelen indien je de genoemde overlays wilt gebruiken en als je CAM helemaal niet voor overlays wilt gebruiken. Dit kun je doen door naar Instellingen -> Algemeen te gaan en daar Game Hooking uit te schakelen.

Neem contact op met onze klantenservice voor hulp als je vragen hebt of nog steeds problemen hebt met invoer tijdens het spel terwijl CAM draait.