Waarom zijn mijn verlichtingsinstellingen geblokkeerd in NZXT CAM?

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

NZXT CAM detecteert wanneer andere toepassingen proberen te communiceren met je NZXT-apparaten, wat tot fouten kan leiden. Sluit besturingsprogramma's van andere RGB-verlichtingsapparaten als je hardware meldt dat deze niet toegankelijk is. Sluit vervolgens CAM en open CAM opnieuw om het probleem op te lossen. In sommige gevallen moet je de PC opnieuw opstarten terwijl de problematische toepassing is uitgeschakeld voor opstarten met Windows. Dit kun je doen door te zoeken naar 'Opstartapparaten' in Windows 10.

Neem hier contact op met de NZXT klantenservice als het probleem aanhoudt.