Algemene veelgestelde vragen over de H-serie

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Wat is het verschil tussen de standaardversie en de I-versie van de H-serie van de cases?

Het belangrijkste verschil tussen de i-versie en de standaardversie van onze cases is de integratie van ons Smart Device in de i-versie, samen met voorgeïnstalleerde ledstrips. De H200i bevat één ledstrip, terwijl de H400i, H500i en H700i twee ledstrips bevatten. Het Smart Device kan led-verlichtingsinstellingen en ventilatorbesturingen verwerken via onze CAM-software.

Het meegeleverde Smart Device kan de ledverlichting besturen voor al onze ledproducten van de eerste generatie en voor onze HUE +. Daarom kunnen bij de HUE+ geleverde strips met het Smart Device worden gebruikt. De H500i is ook geschikt voor verticale montage van de GPU, terwijl de H500 hiervoor niet geschikt is. Lees hier het artikel 'Hoe monteer ik mijn GPU verticaal in de H500i?'.

Ondersteunt het Smart Device NZXT HUE-verlichtingsapparaten van de tweede generatie?

Het Smart Device in de i-versie van de H-serie cases ondersteunt geen NZXT HUE-verlichtingsapparaten (waaronder de Aer RGB 2-ventilatoren) van de tweede generatie. De HUE 2 is echter compatibel met NZXT-verlichtingsapparaten van de eerste generatie: HUE + ledstrips en originele AER-ventilatoren voor RGB-verlichtingsapparaten.

Hoeveel case-ventilatoren ondersteunt het Smart Device?

Het aantal door je Smart Device ondersteunde ventilatoren is afhankelijk van het elektrisch vermogen van de ventilatoren. Elk ventilatorkanaal van het Smart Device ondersteunt een vermogen van maximaal 10 W. Het overschrijden van 10 W zal leiden tot onstabiele of inconsistente prestaties en/of een complete uitschakeling van het kanaal of apparaat.

Ter referentie: onze cases van de H-serie zijn uitgerust met onze AER F-ventilatoren. De 120 mm versie van deze ventilator verbruikt 2,16 W per ventilator en de 140 mm versie verbruikt 3,84 W per ventilator. Als zodanig kan elk ventilatorkanaal van het Smart Device tot vier 120 mm ventilatoren of twee 140 mm ventilatoren aansturen.

Smart Device Fans van de H-serie draaien niet

Als je problemen ondervindt met het draaien van je Smart Device-ventilatoren adviseren we je om de specificaties van die ventilatoren te controleren. Het Smart Device ondersteunt tot tien watt (10 W) stroomverbruik per kanaal. Als een ventilator deze drempel overschrijdt, wordt de faalveilige modus van de stroomvoorziening geactiveerd en worden alle ventilatoren uitgeschakeld. In dit geval moet je die ventilator loskoppelen van het Smart Device.

Schakel hiervoor eerst je systeem volledig uit en schakel dan de stroomtoevoer uit. Wacht 10 seconden en koppel de ventilator los. Schakel vervolgens je systeem in. De overige ventilatoren moeten beginnen te draaien. Neem contact op met ons klantenserviceteam voor verdere hulp als ze niet draaien.

Hoeveel ledstrips worden er meegeleverd?

Alleen de i-versie van de H-Serie cases bevat ledstrips. De H200i bevat één ledstrip, terwijl de H400i, H500i en H700i twee ledstrips bevatten. Bij alle vier de modellen is één van de ledstrips in de case ingebed, net binnen het bovenste gedeelte van het doorzichtige paneel. Voor de H400i, H500i en H700i kun je de tweede strip op een locatie naar keuze installeren met lijm of een magnetische bevestiging.

De meegeleverde strips passen bij de bij onze HUE+ controller meegeleverde strips en kunnen worden gemengd en gecombineerd. De verlichtingsproducten van onze HUE 2-lijn (inclusief de HUE 2-strips) kunnen echter niet worden gebruikt met het in deze gevallen meegeleverde Smart Device.

Hoeveel ledstrips kan het Smart Device ondersteunen?

Het Smart Device ondersteunt via het ledkanaal tot 4 HUE + ledstrips. Het Smart Device wordt alleen meegeleverd bij de i-versie van de H-serie cases.

Ondersteunt het Smart Device AER-ventilatoren voor RGB-verlichtingsapparaten?

Ja. Het Smart Device kan echter niet tegelijkertijd ledstrips en AER-ventilatoren voor RGB-verlichtingsapparaten ondersteunen. Deze apparaten kunnen niet tegelijkertijd via de ledpoort worden verbonden. Je kunt het Smart Device gebruiken voor AER-ventilatoren voor RGB-verlichtingsapparaten OF voor ledstrips. Bij gebruik voor AER-ventilatoren voor RGB-verlichtingsapparaten kun je tot 5 ventilatoren tegelijk op de ledpoort aansluiten.

Het Smart Device is niet compatibel met de verlichtingsproducten van onze HUE 2-lijn, waaronder de 2 AER-ventilatoren voor RGB-verlichtingsapparaten.

Hoe gebruik ik de ANR-modus (Adaptive Noise Reduction) met mijn Smart Device?

Verbind het Smart Device met je CPU_FAN-aansluiting. Je kunt de ANR-modus gebruiken zonder dit te doen, maar hierdoor zal meestal een CPU-ventilatorfout optreden bij het opstarten. Volg nu de instructies in CAM onder het tabblad Adaptieve onderdrukking van storingsgeluiden.

De I/O-connectoren op het voorpaneel passen niet in mijn moederbord. Zie ik iets over het hoofd?

Voor gebruik van onze cases met bepaalde AMD-moederborden en moederborden van minder bekende fabrikanten hebben we een breakout-adapterkabel om het pensamenstel van het Intel F-paneel in afzonderlijke pennen te verdelen. De breakout-kabel bevindt zich in de doos met accessoires die bij je H-serie case is geleverd.

Neem contact op met onze klantenservice als je een case uit de H-serie hebt en deze breakout-kabel nodig hebt. We sturen er graag een naar je op!

Kan ik het AER Trim-product gebruiken met de standaard case-ventilatoren?

Helaas werkt de AER Trim alleen met de afzonderlijk aangeboden AER P- en AER F-ventilatoren.

Ze werken niet met de standaard case-ventilatoren van de H-serie cases.

De AER P- en AER F-ventilatoren zijn hier te koop:

• AER P
  • AER F

Hoe monteer ik mijn GPU verticaal in de H500i?

De H500i ondersteunt een verticale montage van de GPU. De H500i bevat echter geen 90-graden PCIe-uitbreidingskaart, die nodig is voor een verticale montage van de GPU. Wij leveren dit onderdeel niet zelf, maar je vindt het gemakkelijk terug op hardwaresites van derden.

Ter referentie: hier volgt een voorbeeld van een Amazon-lijst: https://amzn.to/3sAAtQh