Waarom crashen mijn games als CAM is ingeschakeld?

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Soms kan een game crashen als deze in strijd is met onze CAM overlay. Meestal worden deze conflicten veroorzaakt door games met eigen overlays of door een slechte driver. Je moet Game Hooking uitschakelen om te controleren of er een conflict is met de CAM overlay. Deze optie vind je in de instellingensectie van CAM onder 'Algemeen', zoals weergegeven op de onderstaande GIF:

Als je games nog steeds crashen nadat je Game Hooking hebt uitgeschakeld, moet je Windows mogelijk laten controleren op fouten in de installatie van DirectX 12. Je moet de systeembestandscontrole uitvoeren. Voor het uitvoeren van de systeembestandscontrole moet je naar de Windows 10-zoekbalk gaan en naar 'CMD' zoeken, met de rechtermuisknop op deze toepassing klikken en deze als administrator uitvoeren. Typ vervolgens 'sfc/scannow' en druk op Enter.mceclip0.png

Start na het uitvoeren van deze opdracht de PC opnieuw op en controleer of je probleem is verholpen. Neem voor hulp contact op met onze klantenservice als dit niet het geval is.