Mijn CAM-software geeft een wit scherm

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Soms kan CAM te maken krijgen met een conflict met andere software, een slecht configuratiebestand of een slechte installatie.

Bedenk allereerst wanneer je CAM-software een wit scherm gaf en welke software je had geopend op dat moment? Bekende software die kan leiden tot een wit scherm op CAM is andere bewakingssoftware en eventuele benchmarkingsoftware. Als dit type software niet actief was, adviseren we je om Windows in veilige modus te draaien. Bij werken in veilige modus wordt verhinderd dat je PC de meeste niet-Windows-gerelateerde software/-services uitvoert. Hieronder volgen de stappen om in veilige modus te werken.

1. Houd in het aanmeldingsscherm van Windows de Shift-toets ingedrukt terwijl je 'Aan/Uit > Opnieuw opstarten' selecteert.
  2. Ga nadat je PC opnieuw is opgestart naar het scherm 'Kies een optie', selecteer 'Problemen oplossen' > 'Geavanceerde opties' > 'Opstartinstellingen' > 'Opnieuw opstarten'.

Choose an option screen in the Windows Recovery Environment.

Troubleshoot screen in the Windows Recovery Environment.

Advanced options screen in the Windows Recovery Environment.

Startup Settings  screen in the Windows Recovery Environment.

3. Je ziet een lijst met opties nadat je PC opnieuw is opgestart. Selecteer 4 of F4 om je PC in veilige modus te starten. Selecteer 5 of F5 voor Veilige modus met netwerkmogelijkheden als je internet nodig hebt.

Start CAM zodra de PC zich in veilige modus bevindt. Als het probleem met het witte scherm niet optreedt, moet je bepalen welke software normaal wordt uitgevoerd als je in Windows werkt en het probleem op die manier proberen afbakenen.

Als je probleem nog steeds niet is opgelost, kun je een probleem als dit meestal oplossen door deze slechte configuratiebestanden te verwijderen. Je moet de NZXT CAM-configuratiemap op het volgende bestandspad verwijderen.

C:\Users\UW GEBRUIKERSNAAM\AppData\Roaming\NZXT CAM (of NZXT CAM BETA als je onze bètaversie test) of je kunt deze map openen door %appdata% in je Windows-zoekbalk te typen en op Enter te drukken.

Na het verwijderen hiervan kun je proberen CAM opnieuw te openen.

Als je CAM-software nog altijd een wit scherm geeft, moet je de installatie van CAM volledig opschonen met software van derden die ook wel bekend is als Revo Uninstaller. Je kunt deze software via de onderstaande link downloaden.

Gratis Revo Uninstaller

Download na het verwijderen het recentste CAM-installatieprogramma van onze site. We adviseren je om voor verdere hulp contact op te nemen met onze klantenservice als je probleem nog steeds niet is opgelost nadat je CAM opnieuw hebt geïnstalleerd.