Mijn CAM-software start niet

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Soms start CAM niet om een bepaalde reden, die meestal verband houdt met een probleem met je instellingen of een probleem met de CAM-software zelf.

Controleer allereerst of CAM in Windows mag opstarten. Zoek hiervoor naar de 'Startup'-toepassing via de Windows 10-zoekbalk en controleer of CAM op 'Aan' is ingesteld.

Controleer daarnaast of onder CAM 'Opstarten met Windows' is geselecteerd.

Als CAM nog altijd niet wordt ingeschakeld of opstart bij het handmatig openen van de toepassing, kan dit duiden op een gebrekkige configuratie van het CAM-apparaat. Door het verwijderen van deze slechte configuratiebestanden kun je een dergelijk probleem doorgaans oplossen. Je moet de NZXT CAM-configuratiemap op het volgende bestandspad verwijderen.

C:\Users\UW GEBRUIKERSNAAM\AppData\Roaming\NZXT CAM of je kunt deze map openen door %appdata% in je Windows-zoekbalk te typen en op Enter te drukken.

Na het verwijderen hiervan kun je proberen CAM opnieuw te openen. Als CAM nog steeds niet opent, moet je de installatie van CAM volledig opschonen met software van derden die ook wel bekend is als Revo Uninstaller. Je kunt deze software via de onderstaande link downloaden.

Gratis Revo Uninstaller

Download na het verwijderen het recentste CAM-installatieprogramma van onze site. We adviseren je om voor verdere hulp contact op te nemen met onze klantenservice als je probleem nog steeds niet is opgelost nadat je CAM opnieuw hebt geïnstalleerd.