CAM-software kan niet worden geïnstalleerd

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Soms kan CAM op een fout stuiten tijdens de installatie. Hier kun je deze problemen oplossen. Je kunt de volgende soorten codes te zien krijgen als je CAM niet kan installeren.

Foutcode 2

Deze code houdt verband met een fout in het installatiescript, dit kan worden veroorzaakt door een beschadigd bestand aangemaakt door het installatieprogramma of door een conflict met een eerdere CAM-installatie. Controleer op NZXT CAM-mappen onder de volgende bestandspaden.

• C:\Users\UW GEBRUIKERSNAAM\AppData\Roaming\NZXT CAM of je kunt deze map openen door %appdata% in je Windows-zoekbalk te typen en op Enter te drukken.
  • C:\Program Files\NZXT CAM

Als je NZXT-mappen vindt onder deze paden, verwijder ze dan direct, start je PC opnieuw op en probeer CAM opnieuw te installeren. Als je nog steeds foutcode 2 krijgt tijdens de installatie, is er mogelijk een probleem met een registervermelding voor CAM. Als dit het probleem is, ben je helaas genoodzaakt om CAM opnieuw te installeren.

Foutcode 5

Deze foutcode heeft betrekking op een probleem met het lichtinstallatieprogramma van NZXT.com. Soms kan het lichtinstallatieprogramma de server niet bereiken voor de laatste download voor CAM. Hiertoe moet je ons offline installatieprogramma downloaden dat zich op een aparte server bevindt. Je kunt dit downloaden via de onderstaande link. Als je dit niet kunt downloaden, moet je het later opnieuw proberen om CAM te downloaden.

NZXT CAM offline installatieprogramma

Neem contact op met onze klantenservice voor hulp als je CAM nog steeds niet kunt installeren.